Hopp til hovedinnhold

Premium Prosjekt oppgradering

Ønsker du å oppgradere kun et prosjekt? Da passer oppgradering til Premium Prosjekt for deg. Lag prosjektet med din gratis konto, oppgrader prosjektet og få tilgang til premium funksjoner for et helt år.

RoomSketcher Live 3D flyover modus

Virtuell rundtur i Live 3D

Ta en virtuell rundtur i boligprosjektet ditt i Live 3D! Vår kraftige 3D rendering teknologi gjør dette enkelt. Bare klikk for å se plantegningen din i Live 3D. Fly over plantegningen for å få en oversikt fra ulike vinkler eller gå rundt og se rommene som om du faktisk var der!

Bestill 2D plantegning

Få en profesjonell 2D-plantegning

Om du planlegger et interiørprosjekt eller jobber med eiendom, er 2D-plantegninger helt essensielt. RoomSketcher 2D Plantegning gir en nøyaktig og enkel visualisering av eiendommen eller boligen. Legg til romnavn og størrelser. Genererer høy-oppløselige bilder i JPG, PNG eller PDF for print eller nedlasting. Skaler enten i standard meter eller feet.

Bytte materialer på lift gardiner

Tilgang til vår populære Bytte Materialer funksjon

Med Bytte Materialer kan du prøve forskjellige materialer og fargevalg eller legge til dine egne fargekoder. Mange produkter i møbelbiblioteket har denne muligheten. Tilpass utseende på sofaer, bordben, dører, vinduer, trapper, kjøkkenskap, peiser, belysning og mye mer for å tilpasse til din unike stil og smak. En fantastisk måte å personalisere designet ditt!

RoomSketcher App for iPad og Mac

Hvordan oppgraderer jeg kun et prosjekt?

Opprett en gratis RoomSketcher konto. Tegn, møblèr og dekorer plantegningen din med RoomSketcher-appen. Når du er klar for å ta prosjektet ditt til neste nivå, oppgraderer du prosjektet ditt til et Premium-prosjekt. Funksjonene vil bli tilgjengelige umiddelbart etter betalingen har gått igjennom. Hvis du er Pro- eller Team-bruker, har du allerede disse funksjonene tilgjengelig for alle dine prosjekter.

Klar for å prøve RoomSketcher?