RoomSketcher

Kjøkkeninspirasjon

Med RoomSketcher er det lett å planlegge og visualisere dine kjøkkenideer. Lag din plantegning, innred og pynt, visualiser så i 3D!

RoomSketcher-Kitchen-Ideas
  • Planlegg ditt kjøkken uten å flytte en muskel
  • Test og prøv ut ulike designideer
  • Grunnleggende funksjonalitet er gratis – oppgrader for å få mer funksjonalitet

” RoomSketcher har vært mitt favoritt designverktøy i flere år. Det er et genialt tegneverktøy som er raskt og enkelt å jobbe med.”
Marit Skei

Ser du etter noen kjøkkenideer som kan hjelpe deg å organisere ditt kjøllen, gi det en frisk look eller tilogmed planlegge en fullstending kjøkkenrenovering? Under kan du vinne noen av våre favoritt kjøkken ideer. Vi viser deg hvordan du jobbe med kjøkken finisher, løser vanlige planløsnings problemer og hvordan du oppdaterer ditt kjøkkendesign.

Oppdater ved å male veggene

Gi et hvitt kjøkken en umiddelbar oppdatering ved å male en vegg. Vi ga dette kjøkkenet en fresh fornying ved å gjøre veggene bringebær fargede. Veggfargen gir skapene en helt annen look grunnet kontraster. Når du bruker mørk farge på veggene, husk å holde gulv og tak i lyse farger. Dette gir en visuell balanse og gjør at rommet fortsatt føles luftig.

Kitchen-Ideas-Update-with-color

Åpen løsning

Har du en liten separat kjøkkenløsning bør du vurdere en åpen romløsning. Dette er en flott måte utvide ditt kjøkken og modernisere ditt hjem. Lag en stor åpning i veggen mellom stue og kjøkken. Forhør deg først med en byggmester for å avgjøre hvor stor åpningen kan være. Når du har gjort dette utvid kjøkkenbenken til en frokostbarløsning. Kjøp et par høye stoler og du har en sosial base for din matlaging.

Kitchen Ideas - Small galley kitchen remodel with peninsula countertop

Kjøkkenøy

Åpne romløsninger har deres fordeler – godt lys og en luftig romfølelse. Det kan likevel være mangel på oppbevaring, og dette er en nødvendighet for at et hvert kjøkken skal fungere godt. Legg til en kjøkken øy for å separere kjøkken og stue uten å stenge av ditt kjøkken. Denne kjøkkenløsningen bruker en kjøkkenøy isteden for kjøkkenskap. En kjøkken øy kan være ett enkelt og rimelig alternativ til en innebygd øy. Den har et lettere utrykk og er fortsatt funksjonell og dekorativ.

Kitchen Ideas - Open living space with island table

Legg til en kontrastvegg

En kontrastvekk en en enkel måte å oppdatere ditt kjøkken. Velg hvilken vegg du ønsker skal være fokalpunktet i rommet ditt. Legg til maling, fliser eller tilogmed stein for å lage din kontrastvegg. På dette kjøkkenet har vi laget en kontrastvegg ved hjelp av røde glass fliser for å få inn litt farge uten at det blir for mye. Legg til noen morsomme kjøkkendetaljer i samme farge for å fullføre looken.

Kitchen Ideas - Add-Accent-Wall

Oppdater sprutsonen

Noen ganger er de beste kjøkkenoppdateringene de mindre åpenbare. For eksempel en oppdatering av materialet over benken. Dette kjøkken designet fikk et umiddelbart løft ved å legge til hvite marmor plater i sprutsonen. Marmor er praktisk og vakkert, hvilket gjør det til et flott valg for ditt kjøkken. Du kan legge til marmor i ditt RoomSketcher kjøkken ved å legge til marmor plater, veggfliser, eller gulvfliser.

Kitchen Ideas - Kitchen update with marble backsplash

Prøv åpne hyller

Om du har et lite kjøkken, vurder å fjern overskapene. Erstatt dem med åpne vegghyller isteden. Dette vil gi en moderne uttrykk og gjør at rommet føles luftigere og større. For å holde ditt kjøkken ryddig, grupper fat, små og store tallerkener, samt boller som er like sammen. Dette ser oversiktlig ut, og gjør det lett å dekke bordet.

Kitchen Ideas - Kitchen with open wall shelves

Definer et spiseområde

Kjøkken med spisebord er super praktiske, men kan i blant føles litt rotete når et spiseområde ikke er ordentlig satt sammen. Gi ditt kjøkken område definisjon med disse enkle design triksene:

Legg til en pendellampe – Heng en lampe over spisebordet. Du får lys hvor du trenger det og det vil gi en følelse av varme og intimitet over bordet. Sett en dimmer på lyset slik at du kan stille inn lysstyrken slik at den passer dine behov og ulike tider på dagen.

Kitchen Ideas - Eat-in kitchen design

Legg til oppbevaring – Sett av oppbevaring nære spisebordet for ting som servietter, spisebrikker og bestikk. I denne kjøkkenplanen la vi til en sjenk for oppbevaring og et sted å sette fra seg. Dette vil gjøre borddekking og servering lettere og det vil minimere behovet for å reise seg under måltidet.

Legg til et teppe – Spisearealet blir tydelig visuelt avgrenset ved å legge et teppe under bordet – det virker også støydempende. Kjøkken er fulle av harde overflater hvilket vil forsterke lyd. Et teppe vill ofte mykne uttrykket og gjør ditt kjøkken til et sted du ønsker å tilbringe tid.

Kitchen Ideas - Eat-in kitchen layout in 2D and 3D Floor Plans

Disse kjøkkenideene var laget i RoomSketcher. Du kan bruke denne lettvinte boligplanleggeren til å planlegge og visualisere dine kjøkkenideer!

Flere ideer

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” Et flott program som er lett å lære og bruke! ”
Marthe Høyer-Andreassen, Interiørdesigner

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher