RoomSketcher

Baderomsinspirasjon

Med RoomSketcher er det lett å planlegge og visualisere dine badromsideer. Lag din plantegning, møbler og pynt, visualiser så i 3D – på nett!

RoomSketcher Bathroom Ideas
  • Planlegg ditt bad uten å flytte på deg
  • Test og prøv ut ulike designideer
  • Grunnleggende funksjonalitet er gratis – oppgrader for å mer funksjonalitet

” Jeg elsker å bruke RoomSketcher – det er så lett å bruke, og det gjør mine ideer levende. Det var så nyttig å se hvordan vårt renoverte hus ville se ut! ”
Kelley, New Zealand

Ser du etter baderomsideer for å hjelpe deg oppdatere ditt bad, gi det en fresh ny look eller en komplett fornying? Under finner du noen av våre favoritt baderomsideer som kan være til hjelp når du skal oppdatere ditt bad. Vi viser hvordan vi har lagt til ulike materialer og forskjellige muligheter for hvordan du kan spare plass og enkle måter å oppdatere ditt bad.

Legg til en kontrast vegg

Det å legge til en kontrast vegg kan være en flott måte å oppdatere et bad. Velg en vegg som du ønsker skal stå i fokus – på bad pleier bakveggen å være best. Legg til farget mosaikk eller fliser med mønster. På dette badet valgte vi grønn mosaikk og tre for å få inn litt natur inn.

RoomSketcher-Bathroom-Ideas-Accent-Wall

Frittstående badekar

Et frittstående badekar er et flott blikkfang på et hvert bad. Dette er badekromsoppgraderingen som tilfører ditt hjem verdi og gir ditt bad en luksuriøs følelse. Løvefots badekar er ikke lenger det eneste alternativet. De nye frittstående badekarene er moderne, skulpturer som er det perfekte midtpunktet på ditt bad.

RoomSketcher-Bathroom-Ideas-Free-standing-Tub

Speil en vegg

Legg til et speil på en hel vegg og doble størrelsen av ditt bad. Dette er en flott teknikk som gjør at små eller smale bad føles større. Plasser speilet enten over eller ved siden av vasken. Speilvegger er også en flott måte å reflektere lys, så du får mer lys ut av dine lamper og vinduer.

RoomSketcher-Bathroom-Ideas-Mirror-Wall-Vanity

Prøv en mørke vegger

For å lage en mer inviterende og intim følelse på badet kan det være kult å prøve en mørkere farge på veggene. Når du gjør veggene i et rom møre er det lurt å la taket være lyst – om ikke vil rommet føles lite. Dette rommet har en mønstret flis over badekaret og en mørk lavendel-grå farge på veggene som matcher bakgrunnen til kontrastveggen. Den mørke fargen fremhever kontrast veggen og gjør de til midtpunktet i rommet.

RoomSketcher-Bathroom-Ideas-Dark-Wall-Color

Legg til en separat WC

Et adskilt toalett er et velkomment tilskudd til et hvert bad. Det legger til privatliv og gjør det mulig for mer enn en person å bruke rommet. Det separate WC -et her er laget av et stort skap. Det er bedre bruk av plassen og det dobler kapasiteten til rommet.

RoomSketcher-Bathroom-Ideas-Add-Water-Closet

Legg et morsomt gulv

Baderom er et morsomt sted å legge litt spennende gulv grunnet at det er et lite rom. Prøv mønstrede fliser, mosaikk, vakre stein- eller-marmorfliser. Dette badet har morsom sort-hvite fliser plassert med en vinkel som gir en dynamisk effekt. Dette gjør gulvet til fokalpunktet til ditt bad.

RoomSketcher-Bathroom-Ideas-Add-Fun-Floor

Match tilbehør

Oppdater ditt bad med fargerikt dekor. Et speil med rød ramme inspirerte farge temaet for dette baderoms designet. Når du legger til farge på badet kan det være lurt å holde seg til en farge. Om du vil kan du inkludere noe med mønster, men begrens det gjerne til kun en ting, som for eksempel et dusjforheng, for å få et fargesprakende midtpunkt uten at det ser rotete ut.

RoomSketcher-Bathroom-Ideas-Accessorize-with-Color

Disse baderomsideene ble laget med RoomSketcher. Du kan bruke vår brukervennlige boligplanlegger for å visualisere dine egne baderomsideer!

Flere ideer

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” RoomSketcher er kjempelett å bruke og det er en super måte å eksperimentere med endringer i hjemmet, elsker det! ”
Laura, Australia

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher