Hopp til hovedinnhold

Baderomsplanlegger - design badet ditt online

Planlegg badet ditt med vårt online planleggingsverktøy. Design fra scratch, eller start med en eksisterende mal.

Baderomsplanlegger med 3D visualisering i app
Virginie Chaventon

RoomSketcher er enkel å bruke og du kan legge til mange flotte møbler i plantegningene. Det er rett og slett perfekt!

Virginie Chaventon

Interiørdesigner, Décoration Partition

En kraftfull app for planlegging av baderom

Lag ditt baderomsdesign ved å bruke RoomSketcher-appen på datamaskin eller nettbrett. Lag plantegningen, velg møbler og se baderomsdesignet i 3D - enklere blir det ikke!


Jack and Jill bad i en 2D plantegning

Steg 1: Lag plantegningen din

Lag en plantegning av badet ditt på få minutter ved hjelp av vårt enkle “dra og slipp” tegneverktøy. Det er bare å klikke og dra markøren for å tegne eller flytte veggen. Velg vinduer og dører fra produktbiblioteket og dra dem på plass. Ved hjelp av det innebygde måleverktøyet er det enkelt å lage en nøyaktig plantegning.  

3D plantegning bad to dører

Steg 2: Møbler badet ditt

Velg baderomsskap, servanter, armaturer med mer og dra dem på plass i tegningen. Du kan enkelt endre størrelse på elementene, prøve deg frem med ulike overflater og lagre dine favorittalternativer for å sammenligne dem med hverandre.

Baderom i Live 3D med dobbeldusj

Steg 3: Se badet ditt i 3D

Bruk kamerafunksjonen for å ta øyeblikksbilder i 3D av designet ditt. Ta en virtuell rundtur med vår Live 3D-funksjon. Når designet er ferdig, kan du lage 3D-plantegninger, 3D-foto og 360-visninger i høy kvalitet for å vise designet ditt til andre. 


Lag plantegninger og bilder av badet ditt

Med RoomSketcher er det enkelt å lage layouter og  3D-bilder av baderomsdesignet ditt - akkurat som de proffe! Her er noen få eksempler på ulike typer plantegninger og bilder du kan lage:

Baderom 2d plantegning med romnavn og mål

Baderomsplantegninger i 2D

Baderomsplantegninger i 2D er essensielt for planlegging av baderom. De hjelper deg med å planlegge badet riktig, så du vet hva som vil passe inn og få plass. Vis mål, romstørrelse i kvadratmeter eller fot, plassering av skap, armaturer og mye mer. 

Baderom med røde detaljer i en 3D plantegning

Baderomsplantegninger i 3D

Med RoomSketcher kan du lage 3D-plantegninger med bare et tastetrykk! 3D-plantegninger er veldig anvendbare i baderomsplanlegging fordi de hjelper deg å visualisere hele rommet, inkludert skap, armaturer, materialer med mer.

Baderom 3D bilde med rødt interiør

3D-foto

Lag høykvalitets 3D-foto av baderomsdesignet ditt. Se hvordan badet ditt vil se ut, inkludert farger, teksturer og materialer. 3D-foto er den perfekte måten å vise frem og dele dine designidéer på. 

360-visninger

Lag imponerende 360-visninger av baderomsdesignet ditt på et øyeblikk. Opplev rommet som om du var der i virkeligheten!


Ofte stilte spørsmål (FAQ):


Baderomsinspirasjon fra oss i RoomSketcher

Design et rom for hvilket som helst prosjekt - stort eller lite, privat eller for en virksomhet. I vårt plantegningsgalleri finner du ulike maler for baderomslayout.

Klar for å prøve RoomSketcher?