Hopp til hovedinnhold

Baderomsinspirasjon

Med RoomSketcher er det lett å planlegge og visualisere dine baderomsidéer. Lag din plantegning, legg til møbler og pynt, visualisér så i 3D – på nett!

lite bad med grønne mosaikk fliser

Legg til en kontrastvegg

Det er lett å oppdatere baderommet ved å bruke en kontrastfarge på en av veggene - den bakre veggen fungerer oftest best. Bruk en farget mosaikk eller en mønstret flis. I dette badet har vi brukt grønn mosaikk-flis for å få frem en følelse av natur og for å komplementere trefinishen på baderomsskapet.

boho-chic bad med badekar av sten

Velg et frittstående badekar

La et frittstående badekar være blikkfanget i badet - det gir en følelse av luksus og avkobling. Løveføtter er ikke lenger det eneste alternativet. De nye frittstående badekarene er både skulpturelle og moderne, og er det perfekte midtpunkt for et moderne bad. 

Skandinavisk baderomsdesign med stort speil

Speil en vegg

Få badet til å virke dobbelt så stort ved å la et speil dekke hele den ene veggen. Sett gjerne speilet over baderomsmøbelet eller på en av sideveggene. En speilvegg er også en flott måte å gjøre rommet lysere på, ved at lys fra lamper og vinduer reflekteres i speilet. 

Bad med lilla nyanser

Prøv en mørk veggfarge

Prøv en mørk veggfarge for å skape en intim og innbydende stemning i badet. Hvis du bruker en mørk veggfarge er det lurt å velge en lys farge i taket, ellers virker rommet mindre. Dette badet har en mønstret flis over badekaret og en mørk lavendelgrå veggfarge som matcher bakgrunnen på de kontrastfargede flisene. Den mørke veggfargen fremhever kontrastveggen og gjør den til rommets midtpunkt.

før og etter bad plantegninger

Lag et separat toalett

Et lite separat rom til toalettet er et kjærkomment tillegg til ethvert bad. Det gir mer privatliv og gjør det mulig for flere å bruke badet samtidig. På dette badet har vi bygd om et stort garderobeskap til et separat toalett. Det utnytter plassen bedre og øker rommets kapasitet.

Bohemsk baderoms design med rosa fliser

Velg et unikt gulvmateriale

Siden baderom ofte ikke er så store, er det et perfekt sted å leke seg litt med gulvmaterialer. Prøv mønstrede fliser, mosaikkfliser eller vakre marmor- eller steinfliser. Når du bruker mønstrede fliser er det lurt å holde veggene enkle. Da får gulvet være stjernen i rommet. Dette badet har en flott rosamønstret flis.

baderoms design boho-chic oransje farger

Bruk fargeglade detaljer

Det er lett å oppdatere badet med fargeglade detaljer. Når du bruker farge i badet, hold deg til en farge for å sette et fargetema. Om du vil få inn noe som er mønstret, bruk det bare på et sted, f.eks på dusjforhenget, ellers kan det fort bli rotete. 

I dette badet har vi latt oransje badematter sette fargetema.

Inspirasjon og idéer til ditt nye bad

Få flere baderomsidéer her:

Klar for å prøve RoomSketcher?