Hopp til hovedinnhold

Design treningsrommet – enkel planlegging i 3D

Leter du etter en enkel måte å planlegge og visualisere et nytt treningsrom i 3D? Prøv en brukervennlig online planlegger som RoomSketcher. Med RoomSketcher kan du lage planløsninger for treningsrom, layout av fitnessutstyr og se dine romdesign i 3D!

Treningssenter/gym illustrert i en stor plantegning
Max Hodges

“En brukervennlig, men overraskende effektiv og funksjonsrik software for rom-planlegging.

Max Hodges

CEO, Japan Rabbit

Slik planlegger du ditt eget treningsrom online

Design ditt treningsrom ved hjelp av RoomSketcher-appen på din datamaskin eller tablet. Tegn din plantegning av rommet, velg ditt utstyr, og se ditt treningsrom i 3D - så enkelt er det!


Treningsrom gymplanlegger/app

Steg 1: Tegn din plantegning av treningsrommet

Tegn plantegningen av treningsrommet på få minutter ved hjelp av dra og slipp-funksjonen. Bare klikk og dra markøren for å tegne og flytte vegger. Velg vinduer og dører fra produktbiblioteket, og dra dem på plass. De innebygde måleverktøyene gjør det enkelt for deg å skape nøyaktige plantegninger og layout av treningsrommet.

3D gymplanleggingsverktøy app

Steg 2: Innred og velg utstyr

Du kan innrede treningsrommet ved å velge overflater, møbler, utstyr og tilbehør fra produktbiblioteket og dra dem på plass. RoomSketchers produktbibliotek inneholder over 10.000 materialer og produkter. Velg mellom et stort utvalg av treningsutstyr til både privat og kommersiell bruk. Du kan enkelt endre størrelsen på elementer, endre farger og overflater og prøve ut forskjellige layouts.

Hjemmegym i Live 3D

Steg 3: Se ditt treningsrom i 3D

Bruk kameraet i appen til å ta 3D-snapshots av ditt treningsrom i 3D mens du jobber. Ta vare på bildene for å sammenligne dem. Ta en interaktiv Live 3D-rundtur i treningsrommet ditt og lag 3D-plantegninger, 3D-bilder og 360-visninger i høy kvalitet for å presentere designet for dine kollegaer eller kunder.


Lag plantegninger og design i 3D

RoomSketcher gjør det enkelt å lage plantegninger og design i 3D til ditt treningsrom som en profesjonell! Her er et utvalg med eksempler på typer plantegninger og 3D-bilder du kan lage:

2D plantegning av et treningssenter med garderobe

2D-plantegninger for treningsrom

2D-plantegninger er viktige i forbindelse med planlegging av treningsrom. De hjelper deg med å innrede ditt lokale effektivt og hjelper deg med å visualisere hva som passer inn. Dine plantegninger vil også hjelpe deg med å få mer nøyaktige beregninger fra entreprenører, leverandører og installatører. Bruk dine 2D-plantegninger for å vise viktige mål, rommets størrelse i kvadratmeter og fot, utstyrets og innredningens plassering, viktige detaljer og mye mer.

Treningssenter/gym designeksempel for studiotrening

3D-plantegninger for treningsrommet

Med RoomSketcher kan du også lage en 3D-plantegning av treningsrommet ditt med et enkelt klikk! 3D-plantegninger er ideelle til planlegging av treningsrom fordi de hjelper deg å visualisere hele rommet, med møbler, utstyr, farger, materialer og mye mer.

Treningssenter design i 3D med gymutstyr

3D-bilder

Ved hjelp av kameraet i appen kan du ta øyeblikkelige snapshots for at se treningsrommets design i 3D. Lagre dine favorittbilder, og gjør dem om til flotte 3D-bilder i høy kvalitet som viser hvordan rommet faktisk kommer til å se ut. De er den perfekte måten å se og dele dine idéer til innredning av treningsrommet på.

360-graders visninger

Lag fantastiske 360-visninger av treningsrommet ditt. 360-visninger gir deg mulighet for å se et 360-graders panoramabilde av hele rommet som om du faktisk var der. De er interaktive, så du kan se til venstre og høyre, opp og ned, zoome inn og ut. Du kan enkelt integrere dem på hjemmesiden din, i presentasjoner og dele dem med andre for at vise frem designet ditt.


Ofte stilte spørsmål (FAQ):


Plantegninger og ideer til treningsrom fra RoomSketcher

Gjør ditt drømmegym om til virkelighet og design ulike varianter treningsrom. Start med en template til innredning av et treningsrom som du finner i vårt plantegningsgalleri.


Anbefalt lesestoff

Klar for å prøve RoomSketcher?