Hopp til hovedinnhold

Design ditt nye soverom som en proff: Bruk en soveromsplanlegger app

Hvis du planlegger en spennende soveromsmakeover, er en soveromsplanlegger-app et must-have verktøy for enhver designer.

Soveromsplanlegger app

"Den enkleste og raskeste måten å gi plantegningen liv! Den møblerte 3D visualiseringen hjelper meg å se for meg rommet og Live 3D gir deg muligheten til å gå gjennom og virkelig få en feel "inne i rommet""

Scott Muench - Huseier

Den beste appen for å designe soverom

Enten du planlegger en omfattende renovering av soverommet eller bare ønsker en mindre oppdatering, er nøye planlegging nøkkelen. Du må plukke ut de beste ideene for å oppnå et endelig design du er fornøyd med.

Dette er nettopp der en soveromsplanlegger-app som RoomSketcher kommer inn.

Den lar deg raskt gå gjennom designkonsepter og visualisere drømmesoverommet ditt i fantastisk 3D.

Soveromsplanlegger 3D bilde

Hvordan starter jeg med å designe et soverom?

En komplett soveroms-makeover kan virke som en skremmende oppgave, men en soveromsplanlegger-app som RoomSketcher kan få ting til å gå smidig.

Første steg er å tegne opp soverommet ditt med eksisterende dører og vinduer, så du har god oversikt over hvor mye du har plass til av møbler. Deretter kan du tenke på stilen du liker. Enten du vil ha moderne eller tradisjonell, minimalistisk eller eklektisk, bruk litt tid på å forske på forskjellige design for å finne noe som resonnerer med din stil. Ta en titt på vårt soveromsplan-galleri for inspirasjon.

Når du har en slags idé om hvilken type atmosfære du ønsker, last ned RoomSketcher Appen og følg disse enkle trinnene:

soveromsplanlegger

Trinn 1: Tegn soveromsveggene og legg til mål

Før du slipper løs kreativiteten, må du bygge rammene for soverommet. Bruk en mal, blåkopi eller bare tegn fritt. Du vil se nøyaktige dimensjoner mens du tegner. Endre målene raskt ved å skrive inn den eksakte vegg-lengden.

Å lage rommet ditt er et viktig steg for å sikre at all møblering passer komfortabelt i soverommet ditt og stopper deg fra å gjøre kostbare feil!

mål dører og vinduer i soveromsplanlegger

Trinn 2: Legg til vinduer og dører

Velg fra et bredt utvalg av stiler. Klikk for å legge til dørene og vinduene dine. Rediger størrelsen og rotasjonen enkelt for å plassere dem akkurat der du vil ha dem. Nå som du har tegnet opp plantegningen, er det tid for den morsomme delen - å plassere møblene!

Møbler i soveromsplanlegger

Trinn 3: Prøv forskjellige møbler for den perfekte soveromslayouten

Plasser sengen ved vinduet for å utnytte de vakre utsiktene, eller nærmere badet for en mer praktisk løsning.

Hvorfor ikke prøve begge deler? Med RoomSketcher kan du omorganisere møblene dine for å se hva som fungerer best.

Det er supert for å maksimere tilgjengelig plass og unngå klønete tomrom.

Legg til materialer og møbler fra vårt omfattende produktbibliotek. Velg overflater for gulv, vegger og tak.

Bytt materialer i soveromsplanleggeren

Trinn 4: Velg farger og materialer som fungerer best i soverommet ditt

Vanskelig å velge mellom tradisjonell solid eik eller vintage svart aluminium for hodegavlen din? Bruk Bytte Materialer-funksjonen for å prøve ut forskjellige typer senger.

Du kan faktisk umiddelbart tilpasse utseendet på alle soveromsmøblene dine ved hjelp av vårt store utvalg av materialer. Eller prøv å legge til egne tilpassede farger for å lage en helt unik palett.

Hovedsoverom oppsett

Trinn 5: Generer plantegninger av ditt nye soverom

Når du er fornøyd med designet ditt, generer en 2D plantegning eller en fantastisk 3D plantegning. Lagre som JPG, PNG, eller PDF og skriv ut i skala.

Soveromsplanlegger FAQ:


Planlegg en soveroms-makeover online

Med RoomSketcher kan nå hvem som helst designe sitt drømmesoverom med selvtillit. Ha det gøy med ideene dine og la kreativiteten løpe løpsk.

Det kunne ikke vært enklere med våre videoveiledninger og trinnvise instruksjoner.

Hva venter du på?