Hopp til hovedinnhold

Buede Vegger

Få buede vegger på null tid! Med RoomSketcher er det enkelt å bue vegger nøyaktig i den vinkelen du ønsker, akkurat slik de er i hjemmet. Denne funksjonen gir også en rekke kreative muligheter til ditt boligdesign.

Lag enkelt buede vegger med RoomSketcher-appen.

Bøy enkelt veggene dine

Med RoomSketcher er det enkelt å tegne buede vegger. Bare tegn veggen din og klikk for å bøye den. Velg en presis vinkel eller bare trykk for å dra den på plass.

Med vår automatiske teknologi for å bue veggen blir den formet til en perfekt bue. Aldri mer elipser som ikke er nøyaktige, kun en flott og perfekt buet vegg.

Plantegning med hage og svømmebasseng

Tegn buede vegger og altaner som speiler virkeligheten

Mange hjem har buede vegger, en rund altan eller et område som skiller seg ut fra resten. I RoomSketchers-appen kan du lage dem akkurat slik de ser ut i virkeligheten.

Buede vegger og skillelinjer kan alle tilpasses på samme måte som en standardvegg. Mal dem, legg på tapet eller legg til materialer som murstein og panel. Du kan til og med legge til rekkverk eller lage buede steinstier. La plantegninger av boligen din reflektere hjemmet slik det faktisk ser ut.

Buet vegg i spisehjørnet på kjøkkenet

Legg til dører og vinduer med et enkelt klikk

Behov for å legge til dører eller vinduer? Ikke noe problem. Å legge til dører og vinduer i en buet vegg fungerer på samme måte som på en rett vegg – bare klikk for å legge til inventarer så er den der. Dører og vinduer buer ikke, som gjør det enkelt å holde på målene.

Jack & Jill baderomsdesign i 3D med buede vegger

Vær kreativ med design av hage, bad og franske altaner

Med muligheten for å bue en vegg i den formen du ønsker, er det mye potentensiale i å være kreativ.

Lag seksjoner med blomsterbed i hagen eller halvmåneformede Lav sektioner med blomsterbede i haven eller halvmåneformet dusj og balkonger. Eller hva med et hyggelig rundt lesehjørne? Mulighetene er uendelige. 

Klar for å prøve RoomSketcher?