Hopp til hovedinnhold

3D-situasjonsplaner - Eksempler og idéer

Med RoomSketcher er det enkelt å lage situasjonsplaner i 3D av høy kvalitet. Vis frem en hel eiendom medbakgård og landskapsdesign.

3D-situasjonsplaner er perfekt til…

 • Eiendomsannonser
 • Salg av eiendom
 • Presentasjoner
 • Markedsføring av eiendom
 • Landskapsdesign
 • Hagedesign
 • Design av bakgård
 • Design av innkjørsel
 • Design av uteområde
 • Terrasse design
 • Design av gårdsplass
 • Design av tomt
3D plantegning hage og uteområde med svømmebasseng

Hvorfor bruke en 3D-situasjonsplan

3D-situasjonsplaner gir en virkelig opplevelse av hele eiendommen og illustrerer detaljene i landskapet perfekt. Det gjør dem ideelle til markedsføring av eiendom, landskapsdesign og planlegging av påbygg til boliger. Sammenlignet med situasjonsplaner i 2D viser de dybde og ekte materialer som gress, jord og vann. De omfatter også alle møbler og detaljer. Ved hjelp av situasjonsplaner i 3D kan du illustrere og vise frem et helt designkonsept over eiendommen - komplett med alle utendørs detaljer.

Tegn ditt uteområde på en enkel måte

Lag enkelt 3D-situasjonsplaner

Lag flotte situasjonsplaner i 3D med RoomSketcher-appen, den brukervennlige softwaren til situasjonsplaner. Med RoomSketcher kan du lage 3D-situasjonsplaner på PC eller nettbrett. Den praktiske dra-og-klikk funksjonen gør det enkelt å tegne en situasjonsplan. Dra-og-klikk for å tegne eiendommens layout. Det integrerte måleverktøyet viser lengden og bredden mens du tegner. Deretter legger du til landskapsmaterialer, planter og utendørsmøbler for å fullføre situasjonsplanen.

Typer 3D-situasjonsplaner


Velg din stil: Fra komplette situasjonsplaner til bakgård- og hagedesign. Med det store utendørs produktbiblioteket er det uendelige muligheter. 

lag 3d hageplan med RoomSketcher App

Eiendommens layout

3D-situasjonsplaner er en ypperlig måte å illustrere en eiendoms layout på. I dette eksempelet kan du se alle utendørsarealer eiendommen kan by på, inkludert en garasje, en lukket bakgård og en stor veranda med spiseområde. Situasjonsplaner i 3D gjør det enkelt å forstå eiendommens layout og å se hele potensialet med det samme.

3D situasjonsplan landskapsdesign

Landskapsdesign 

Situasjonsplaner i 3D er ideelle til landskapsdesign fordi de gjør det enkelt for deg å visualisere hvordan designet vil se ut. Denne 3D-situasjonsplanen viser landskapsdesign av et område i bakhagen. Selv om det er et relativt lite rom, har hagen mange gode utendørs funksjonaliteter som et utendørs kjøkken og spiseplass, en jacuzzi, en solterrasse og et utendørs oppholdsområde med peis.

3D Plantegning med hagedesign

Design av hagen

3D-situasjonsplaner er virkelig nyttige til design av hagen. I dette designet illustrerer situasjonsplanen i 3D tydelig de elementene som utgjør hvert område, inkludert landskapsmaterialer og utendørs møbler. Dette gjør det enklere å visualisere hvordan hvert enkelt rom vil se ut, hvordan det kan brukes, og hvilke materialer som fungerer best.


Eksempler på situasjonsplaner i 3D

Få inspirasjon og lag dine situasjonsplaner med en mal fra vårt plantegningsgalleri. Se noen eksempler under:

Klar for å prøve RoomSketcher?