RoomSketcher

Velkommen til RoomSketcher

Hei, jeg heter Trond, og jeg er administrerende direktør i RoomSketcher.

RoomSketcher har laget et online plantegning- og innredningsverktøy, som lar deg tegne plantegninger, sette inn møbler og visualisere boligen i imponerende 3D.

Det å tegne drømmehjemmet bør være enkelt og morsomt å få til – vi mener at alle skal kunne visualisere boligen sin, enten det er til oppussing, salg av eiendom, eller bare for gøy.

Vi har jobbet lenge med å lage en brukervennlig app, hvor man både kan tegne opp boligen selv, eller bestille en plantegning gjennom vår tegneservice.

Trond

RoomSketcher startet under vann

RoomSketcher ble stiftet i 2007, som en spin-off ifm. 3D-visualisering innen oljebransjen. Den samme teknologien som ble brukt til å visualisere store oljeplattformer under vann ble brukt til å visualisere boliger i 3D. Visjonen, som er den samme den dag i dag, er at alle skal kunne visualisere hjemmet sitt på nett.

Du har kanskje sett noen av våre produkter rundt omkring på nettet? Våre plantegninger og vår boligplanlegger er ofte til stede i boligprospekt, i boligannonser på Finn.no, på nettsidene til ferdighusleverandører, og på forskjellige nettsider om oppussing og interiørdesign.

RoomSketcher er privateid, og er støttet av venture-firmaet Viking Ventures og holdingselskapet Torrey Pines AS. Grunnleggeren av RoomSketcher og meg selv, er for veteraner å regne innen programvare- og 3D-visualiseringsbransjen.

Tusenvis av fornøyde kunder og brukere

I dag er vi stolte av å kunne si at vi har mer enn fem millioner kunder og brukere, i mer enn 180 land. Flere enn 7 millioner prosjekt er blitt laget med vår boligplanlegger. Vi har tusenvis av fornøyde kunder og brukere, alt fra enkeltmannsforetak til store bedrifter og forhandlere som velger RoomSketcher hver eneste dag for å hjelpe dem med boligvisualisering. Dette er langt flere enn det vi drømte om for 10 år siden.

Så sett i gang du også, og begynn å bruke det vi mener er det beste plantegning- og innredningsløsningen på markedet!

Lykke til med ditt design!

Kom i gang, risikofritt!

Du kan bruke mye av vår funksjonalitet, inkludert RoomSketcher app’en, uten at det koster deg noe. Oppgrader når du har behov for ekstra funksjonalitet – så enkelt er det!

” Fantastisk tegneverktøy, det beste som finnes. ”
Sverre Johnsen, Boligeier

  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher
  • RoomSketcher

Galleri

Ressurser

Bolig

Profesjonell Bruk

RoomSketcher